Plemenit

Cijena na burzama (u gramima)

Zlato


369.84 kn

49.13 €

Srebro


5.04 kn

0.670 €

Srebrna poluga 100 grama

Srebrna poluga 100 gramaSrebrne poluge od 100 grama imaju privlačnost za različite kategorije kupaca plemenitih kovina.

Ukupna masa: 100 grama
Čista masa srebra: 100 grama (3,215 unci)

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 21.10.2021 03:31:35
Prodajna cijena: 838,65 kn
(cijena bez PDV-a)
Prodajna cijena: 1.048,31 kn
(cijena s PDV-om)
Otkupna cijena: 552,96 kn

Ulagačima koji za kupnju plemenitih kovina planiraju odvojiti par stotina eura, srebrne poluge od 100 grama predstavljat će temelj srebrnoga portfelja. Nasuprot tome, investitor koji namjerava kupiti investicijsko srebro u iznosima od nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća eura, srebrne poluge od 100 grama bit će prijelazne poluge u portfelju prema proizvodima mase jednog ili više kilograma.

U svakom slučaju, 100-gramske srebrne poluge predstavljaju dobar odabir za širi raspon kupaca.

Ako kupujete srebrne poluge od 100 grama, ali i druge investicijske poluge od srebra i zlata, kontaktirajte nas i zatražite ponudu. Prodaja srebra Plemenit obavlja se u našem središnjem uredu u Zagrebu. Nudimo vam investicijsko srebro i zlato po iznimno konkurentnim cijenama. Naše višegodišnje iskustvo jamstvo su usluge u skladu s europskim standardima. U Europskoj se Uniji, pa tako i u Hrvatskoj, prilikom kupnje investicijskog srebra zaračunava porez na dodanu vrijednost.

Svaki naš kupac dobiva certifikat o autentičnosti Plemenit kojim se jamči kakvoća plemenite kovine, te čistoća srebra i zlata u skladu s proizvođačkom specifikacijom.

Svojstva srebrne poluge od 100 grama

Za razliku od srebrnih poluga manjih masa koje se proizvode isključivo tehnikom kovanja, srebrne poluge od 100 grama proizvode i tehnikom kovanja i tehnikom lijevanja. Lijevanje je tehnika proizvodnje srebrnih poluga pri kojoj se rastopljeno srebro ulijeva u kalupe koji sadrže ogovarajuće oznake i natpise. Srebro se potom hladi, nakon čega se vadi iz kalupa. Tako formirana srebrna poluga na sebi sadrži odgovarajuće razlikovne elemente.

Osim srebrnih poluga od 100 grama, lijevanjem se nerijetko proizvode i poluge većih masa: 250 grama, 500 grama, 1000 grama i 5000 grama. Lijevane srebrne poluge odaju dojam čvrstoće, postojanosti i robusnosti, dok poluge proizvedene tehnikom kovanja izgledaju oštro, profinjeno, s jasnim konturama, preciznim tekstom i ornamentima.

Prodaja srebra i proizvođači

Plemenit u svojoj ponudi ima investicijske srebrne poluge od 100 grama uglednog njemačkog proizvođača Heraeus.

Kliknite link i zatražite ponudu za kupnju srebrne poluge od 100 grama. Naše višegodišnje iskustvo i tradicija jamstvo su kvalitete, pouzdanosti i sigurnosti prodaje. Robna marka Plemenit nudi klijemtima diskretnu i sigurnu isporuku investicijskoga zlata i srebra. Obratite nam se s povjerenjem.

Prilikom kupnje srebrnih ili zlatnih poluga, te srebrnjaka i zlatnika, svakako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Možda će vas zanimati i ovi investicijski proizvodi od plemenitih kovina

Odaberite
Right Menu IconNazovite