Plemenit

Srebrna poluga 500 grama

Zbog stanja na svjetskom tržištu, proizvodi od investicijskog srebra samo su povremeno dobavljivi. Za više informacija kliknite ovdje…

Srebrna poluga 500 grama, srebrne poluge od 500 grama, Geiger

Pola kilograma investicijskoga srebra za malog i srednjeg ulagača konkretna je količina, koja djeluje respektabilno i u ruci i u privatnome trezoru.

Ukupna masa: 500 grama
Čista masa srebra: 500 grama (16,07 unci)

Prodajna cijena: 3.422,10 kn
(cijena bez PDV-a)
Otkupna cijena: 2.669,98 kn

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 01.12.2020 21:12:50

Srebrna poluga od 500 grama ima prilično dobar omjer mase i cijene srebra po gramu, zbog čega je ponekad nabavljaju i kupci s velikim apetitima za kupnju. Ipak, radi se o srebrnoj polugi koja još uvijek ne spada u kategoriju velikih. Osim ove poluge, među investicijske proizvode od srebra srednje veličine spadaju još i poluge od 100 grama i 250 grama.

Kupujete li srebrne poluge? Prodaja srebra u formi srebrnih poluga i kovanica obavlja se u središnjem uredu Plemenit u Zagrebu. Dugogodišnje iskustvo u posluživanju kupaca čini Plemenit jedinstvenom regionalnom točkom trgovanja zlatnim i srebrnim polugama, te zlatnicima i srebrnjacima. Kupnja i prodaja zlata i srebra vrši se u skladu s najvišim europskim i svjetskim standardima. Na kupnju investicijskog srebra u Europskoj se Uniji, pa tako i u Hrvatskoj, plaća porez na dodanu vrijednost.

Za svaki proizvod iz ponude kupcima nudimo certifikat o autentičnosti Plemenit, kojim se jamči čistoća plemenite kovine u skladu s proizvođačkom specifikacijom, te sljedivost od proizvođača, odnosno, prodavatelja do krajnjega kupca.

Zatražite ponudu za kupnju srebra ili zlata u investicijskom obliku. Odaberite srebrne poluge ili kovanice standardne kakvoće. Isporuku obavljamo diskretno i pouzdano. Obratite nam se s povjerenjem.

Svojstva srebrne poluge od 500 grama

Srebrne poluge od 500 grama otprilike su velike kao vrećica praška za pecivo, no debljina im može biti i do jedan centimetar. Ovisno o proizvođaču, izgled pojedine srebrne poluge može varirati u mjerama i oznakama, no sve poluge iz naše ponude uvijek su standardne čistoće i deklarirane mase, u skladu s certifikatom Plemenit.

Poluge od 500 grama mogu biti proizvedene tehnikom kovanja ili tehnikom lijevanja. Kovane poluge su profinjenoga, oštroga izgleda, dok lijevane poluge odaju robusnost i čvrstoću. Način proizvodnje razlikuje se od proizvođača do proizvođača, te od izdanja do izdanja.

Prodaja srebra i proizvođači

Ugledna njemačka kovnica Geiger Edelmetalle glavni je dobavljač i isporučitelj srebrnih poluga čiste mase srebra 500 grama za kupce Plemenit.

Investicijski proizvodi od srebra od kovnica naručuju se u skladu s potrebama kupaca. Pošaljite nam zahtjev za ponudom. Za kupljeni proizvod od zlata i srebra svako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Možda će vas zanimati i ovi investicijski proizvodi od zlata i srebra