Plemenit

Srebrna poluga 1000 grama

Zbog stanja na svjetskom tržištu, proizvodi od investicijskog srebra samo su povremeno dobavljivi. Za više informacija kliknite ovdje…

Srebrna poluga 1000 grama ili 1 kilogram, srebrne poluge od 1000 grama, GeigerAko postoji standardna srebrna poluga za male i srednje ulagače, onda je to zacijelo srebrna poluga mase 1000 grama ili 1 kilogram.

Ukupna masa: 1000 grama
Čista masa srebra: 1000 grama
(1 kg ili 32,15 unci)

Redovna cijena: 6.080,90 kn
(cijena bez PDV-a)

Otkupna cijena za klijenta: 5.373,35 kn
Otkupna cijena za neklijenta: 5.301,56 kn

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 28.10.2020 18:41:05

Srebrne poluge od 1000 grama nerijetko su dio ulagačkoga portfelja kupaca koji imaju snažan afinitet prema investicijskome srebru. Zbog toga ih u ponudi imaju praktički sve ugledne svjetske kovnice. Za srebrne poluge od 1000 grama ili jedan kilogram može se reći da predstavljaju prijelaznu polugu prema velikim polugama od srebra.

Osim poluga od 1000 grama, među velike srebrne investicijske poluge ubrajamo i poluge od 5000 grama ili 5 kilograma, te i veće srebrne poluge.

Želite li svoj investicijski portfelj obogatiti srebrnim polugama? Srebrne poluge od 1000 grama ili jedan kilogram predstavljaju izvrstan odabir. Prodaja srebra u formi investicijskih proizvoda obavlja se u središnjem uredu Plemenit u Zagrebu. Raspitajte se za cijene, načine isporuke i mogućnost plaćanja. Zatražite ponudu putem formulara na internetskim stranicama Plemenit. Na investicijske srebrne poluge u Europskoj se Uniji, pa tako i u Hrvatskoj, plaća porez na dodanu vrijednost.

Dugogodišnje iskustvo i besprijekorna reputacija učinit će vašu kupnju ugodnim iskustvom, koje ćete željeti ponoviti. Prodaja srebra i zlata robne marke Plemenit obavlja se u skladu s najvišim europskim i svjetskim standardima. Kupci za svaki kupljeni proizvod dobivaju certifikat o autentičnosti Plemenit kojime se jamči integritet i kakvoća kupljene poluge ili kovanice. Certifikatom se također potvrđuje sljedivost proizvoda od proizvođača, odnosno, prodavatelja do krajnjega kupca. Obratite nam se s povjerenjem.

Svojstva srebrne poluge od 1000 grama

Srebrne poluge od 1000 grama mogu se usporediti s veličinom omanjeg mobilnog uređaja. Njezina kompaktnost omogućuje jednostavnu i diskretnu pohranu, odnosno, skladištenje. Baš kao i druge velike srebrne (i zlatne) poluge, i kilogramske srebrne poluge također se mogu proizvoditi tehnikom kovanja ili tehnikom lijevanja.

Dizajn srebrnih poluga od 1000 grama ponešto se razlikuje ovisno o kovnici u kojoj je proizvedena, odnosno, proizvođaču. Ipak, svaka respektabilna kovnica velike srebrne poluge proizvodi s utisnutim sigurnosnim i razlikovnim elementima. Na temelju tih elemenata, kupac se može uvjeriti u autentičnost i čistoću srebra od kojega je poluga izrađena. Uz to, Plemenit izdaje certifikat o izvornosti kojim se integritet poluge dodatno garantira.

Prodaja srebra i proizvođači

Investicijske srebrne poluge od 1000 grama ili jedan kilogram koje se proizvode u sljedećim uglednim europskim kovnicama imamo u ponudi Plemenit:

  • Heraeus (Njemačka)
  • Argor Heraeus (Švicarska)
  • Umicore (Belgija)

Kliknite link i zatražite ponudu za kupnju srebrne poluge od 1000 grama. Ponudu, dakako, možete zatražiti i za srebrne poluge drugih veličina. Diskretna i pouzdana prodaja srebra s višegodišnjom tradicijom jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost.

Prilikom kupnje srebrnih poluga, ne zaboravite zatražiti certifikat o autentičnosti Plemenit.

Možda će vas zanimati i ovi investicijski proizvodi od zlata i srebra