Plemenit

Srebrna poluga 5000 grama

Zbog stanja na svjetskom tržištu, proizvodi od investicijskog srebra samo su povremeno dobavljivi. Za više informacija kliknite ovdje…

Srebrna poluga 5000 grama ili 5 kilograma, srebrne poluge od 5000 grama, Geiger

Najveći investicijski proizvodi od srebra koji se nalaze u našoj redovnoj ponudi Plemenit jesu srebrne poluge od 5000 grama ili pet kilograma.

Ukupna masa: 5000 grama
Čista masa srebra: 5000 grama
(5 kg ili 160,75 unci)

Prodajna cijena: 29.555,29 kn
(cijena bez PDV-a)
Otkupna cijena: 26.298,57 kn

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 25.09.2020 18:08:04

Na tržištu postoje i veće srebrne poluge – od 10 kilograma i 20 kilograma – koje naši klijenti također mogu naručiti, no zbog nepraktične mase tih poluga, one se krajnjim kupcima isporučuju samo u specifičnim okolnostima. Srebrne poluge mase veće od pet kilograma obično se kupuju i prodaju već uskladištene, bez fizičkog transfera od prodavača do kupca ili pak s uračunatom cijenom prijevoza do lokacije za isporuku.

Srebrne poluge od 5000 grama predstavljaju dobru osnovu za stvaranje srebrnog investicijskog portfelja u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća eura.

Ako želite kupiti jednu ili više srebrnih poluga mase 5000 grama ili pak srebrne poluge većih masa, kontaktirajte nas i zatražite ponudu. Prodaja srebra Plemenit obavlja se u našem središnjem uredu u Zagrebu. Doznajte više o mogućnostima isporuke, cijenama i o načinima plaćanja. Na investicijske srebrne poluge u Europskoj Uniji, pa tako i u Hrvatskoj, plaća se porez na dodanu vrijednost.

Prodaja srebra Plement.com vrši se u skladu s najvišim europskim standardima. Višegodišnje iskustvo i besprijekorna reputacija jamči vam sigurnost i diskreciju prilikom kupnje. Prilikom prodaje srebra, za svaki isporučeni investicijski proizvod izdajemo certifikat o autentičnosti Plemenit kojim jamčimo integritet i kvalitetu kupljene poluge ili kovanice.

Svojstva srebrne poluge od 5000 grama

Srebrna poluga od 5000 grama mjerama je usporediva s ovećom ciglom. U pravilu se izrađuje tehnikom lijevanja, što joj daje čvrstoću i robustnost. Svaka poluga na sebi sadrži utisnute sigurnosne elemente, te podatke o kovnici, masi i čistoći srebra od kojega je poluga izrađena.

Premda imaju zamjetnu težinu, srebrne poluge od 5000 grama ili 5 kilograma još su uvijek dovoljno kompaktne da ih je moguće relativno jednostavno prenositi i skladištiti.

Prodaja srebra i proizvođači

U ponudi imamo na raspolaganju srebrne poluge od 5000 grama ili pet kilograma sljedećih uglednih europskih kovnica:

  • Heraeus (Njemačka)
  • Argor Heraeus (Švicarska)
  • Umicore (Belgija)

Zatražite ponudu za kupnju srebrne poluge od 5000 grama putem interneta. Osim srebrnih poluga od pet kilograma, kod nas možete naručiti i srebrne poluge drugih veličina. Dugogodišnja tradicija Plemenit jamči vam kvalitetu i diskreciju. Kupnjom zlatnih i srebrnih poluga dobivate certifikat o autentičnosti Plemenit.

Možda će vas zanimati i ovi investicijski proizvodi od zlata i srebra