Plemenit

Srebrna poluga 50 grama

Srebrna poluga 50 grama, srebrne poluge od 50 grama, GeigerAko želite redovito investirati manje novčane iznose u srebro, srebrne poluge od 50 grama predstavljaju dobar odabir. Kompaktnost i povoljna cijena ove poluge osiguravaju široku dostupnost za veliki broj ulagača različitih profila i financijske snage.

Ukupna masa: 50 grama
Čista masa srebra: 50 grama (1,607 unci)

Prodajna cijena: 263,94 kn
(cijena bez PDV-a)
Otkupna cijena: 147,34 kn

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 14.08.2018 21:53:31

Zajedno sa srebrnim polugama mase jedne unce, srebrne poluge od 50 grama smatraju se malim investicijskim proizvodima od srebra, budući da njihova prodajna cijena u pravilu ne preseže iznos od nekoliko stotina kuna.

Ako planirate kupiti jednu ili više srebrnih poluga manjih masa ili pak bilo koji drugi investicijski proizvod od plemenitih kovina, obratite nam se s povjerenjem. Prodaja srebra Plemenit vrši se u našem središnjem uredu u Zagrebu. Kontaktirajte nas i doznajte više o mogućnostima kupnje plemenitih kovina, o cijenama i načinima plaćanja proizvoda od srebra, te o mogućnostima isporuke. Uz poseban dogovor, srebrne poluge isporučujemo i u drugim krajevima regije. Kliknite link i zatražite ponudu. U Europskoj Uniji, dakle i u Hrvatskoj, prilikom kupnje investicijskog srebra naplaćuje se porez na dodanu vrijednost.

Svi naši kupci poluga i kovanica dobivaju certifikat o autentičnosti Plemenit kojim nudimo jamstvo kakvoće, sljedivost od proizvođača do krajnjega kupca, te fizikalna svojstva proizvoda u skladu s proizvođačkom specifikacijom.

Svojstva srebrne poluge od 50 grama

Veličina srebrne poluge od 50 grama može se usporediti veličinom polovice kreditne kartice, s time da je debljina poluge znatno veća i iznosi pet do sedam milimetara. Različiti proizvođači svoje srebrne poluge od 50 grama oblikuju na ponešto različite načine, no svaka poluga uvijek ima standardiziranu masu i čistoću srebra što ga sadrži.

Srebrne poluge od 50 grama u pravilu se izrađuju tehnikom kovanja. To znači da se poluge izrađuju od prefabriciranih pločica odgovarajućeg oblika i mase na koje se potom udarcem prese utiskuju odgovarajući znakovi i simboli poput logotipa proizvođača, informacije o ukupnoj masi, čistoći plemenite kovine itd.

Ponuda investicijskih srebrnih poluga mase 50 grama

Plemenit u svojoj ponudi ima srebrne poluge jedne od vodećih europskih kovnica investiijskog srebra – Geiger Edelmetalle. Riječ je o njemačkoj kovnici s tradicijom dugom gotovo tri stoljeća.

Zatražite ponudu za kupnju srebrne poluge od 50 grama klikom na link. Višegodišnje iskustvo što ga imamo na regionalnom tržištu plemenitih kovina jamče našim klijentima vrhunsku uslugu, sigurnost i diskretnu isporuku investicijskih proizvoda od zlata i srebra.

Prilikom kupnje poluga ili kovanica, svakako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Možda će vas zanimati i ovi investicijski proizvodi od plemenitih kovina