Plemenit

Srebrna poluga 1 unca

Srebrna poluga 1 unca, srebrne poluge od 1 unce, GeigerPovijesna standardna mjerna jedinica za plemenite kovine – jedna unca – predstavlja uobičajenu temeljnu formu kovanja srebrnih poluga i kovanica. Srebrne poluge od 1 unce imaju u svojoj ponudi svi vodeći proizvođači investicijskoga srebra.

Ukupna masa:  1 unca
Čista masa srebra: 1 unca (31,103 grama)

Prodajna cijena: 177,40 kn
(cijena bez PDV-a)
Otkupna cijena: 94,71 kn

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 14.08.2018 21:53:31

Unca je mjera za masu plemenite kovine od 31,1 gram (preciznije, 31,103468 grama, no znamenke iza druge decimale obično se zanemaruju, budući da neznatno utječu na vrijednost srebrne poluge).

Namjeravate li kupiti srebrnu polugu? Prodaja srebra u formi investicijskih srebrnih poluga obavlja se u središnjem uredu Plemenit u Zagrebu. Plaćanje srebrnih poluga obavlja se prilikom preuzimanja, u skladu sa standardnim uvjetima. Na kupnju investicijskog srebra u Europskoj se Uniji, pa tako i u Hrvatskoj, plaća porez na dodanu vrijednost.

Svakom našem kupcu izdajemo certifikat o autentičnosti Plemenit, kojim se utvrđuje i jamči besprijekornost proizvoda od investicijskog srebra, te sljedivost proizvoda od proizvođača, odnosno, prodavatelja do krajnjega kupca. Certifikatom također jamčimo da je srebrna poluga doista proizvedena u uglednoj kovnici, te da je izrađena u skladu s proizvođačkom specifikacijom.

Svojstve srebrne poluge od 1 unce

Srebrna poluga mase 1 unce ima površinu otprilike kao najveća ploha kutije šibica, pri čemu joj je debljina nekoliko milimetara. Budući da se na svjetskim burzama cijena srebra u pravilu izražava u uncama, cijenu pojedine srebrne poluge od 1 unce moguće je jednostavno pratiti na našim stranicama s cijenama, ali i na stranicama internetskoga portala za investicijske plemenite kovine Srebrozlato.com.

Stoga, srebrne poluge od 1 unce predstavljaju dobru osnovu za srebrni portfelj malih i srednjih investitora. Zajedno sa srebrnim polugama 50 grama, poluge od jedne unce spadaju u skupinu srebrnih poluga manjih masa. One se, osim za svrhu ulaganja, nerijetko kupuju i kao atraktivan poklon za svečane prilike.

Ponuda investicijske srebrne poluge od 1 unce

Plemenit kupcima nudi investicijske srebrne poluge od 1 unce ugledne njemačke kovnice Geiger Edelmetalle.

Trenutnu prodajnu cijenu srebrne poluge možete izračunati na našim stranicama s cjenikom. Prodaja srebra Plemenit obavlja se u skladu s najvišim europskim standardima. Naše višegodišnje iskustvo jamče vam sigurnu i diskretnu uslugu, te kupnju vrhunskih proizvoda od plemenitih kovina.

Prilikom kupnje, zatražite certifikat o autentičnosti. Njime potvrđujemo besprijekornost kupljenih poluga.

Možda će vas zanimati i ovi investicijski proizvodi od zlata i srebra