Plemenit

Cijena na burzama (u gramima)

Zlato


370.19 kn

49.18 €

Srebro


5.05 kn

0.670 €

Srebrne poluge i srebrnjaci raspoloživi za trenutnu isporuku

Plemenit na zalihama ima određenu količinu srebrnih poluga i srebrnjaka koje možete u svakom trenutku platiti i preuzeti, bez čekanja i prethodnog naručivanja.

Trenutna isporuka i plaćanje obavlja se u našem središnjem uredu u Zagrebu. Postoji mogućnost isporuke i u druge gradove u Hrvatskoj, prema dogovoru. Za informacije o isporukama izvan Zagreba provjerite link.

Prije nego što se zaputite u naš središnji ured, svakako nas kontaktirajte na broj 098-209-236 kako bismo proizvod za vas rezervirali i time izbjegli mogućnost da netko prije vas kupi i preuzme željenu polugu ili kovanicu. Proizvod za vas možemo rezervirati za razdoblje od 24 sata.

ODMAH RASPOLOŽIVI PROIZVODI SREBRA

U tabeli se nalazi popis odmah raspoloživih investicijskih proizvoda od srebra koje možete preuzeti i platiti u našem središnjem uredu u Zagrebu. Za sve druge proizvode od srebra koji nisu na stanju, vrijeme isporuke je najduže sedam radnih dana.

Cijene u tabeli mijenjaju se svake tri minute u radno vrijeme tvrtke Tetragram projekt d.o.o. Izvan radnog vremena, prikazana je zadnja cijena formirana u radno vrijeme.

PROIZVODI OD SREBRA FINOĆA OTKUPNA CIJENA PRODAJNA CIJENA
Srebrna poluga 1 kg
(bez PDV-a)
99,9% 0,00 kn 0,00 kn
Srebrnjak Wiener Philharmoniker 1 unca
(bez PDV-a)
99,9% 0,00 kn 0,00 kn
Srebrnjak Javorov list (Maple leaf) 1 unca
(bez PDV-a)
99,99% 0,00 kn 0,00 kn
Srebrnjak Američki orao (American eagle) 1 unca
(bez PDV-a)
99,9% 0,00 kn 0,00 kn

Vrijeme formiranja cijene: 21.10.2021 03:49:35

Na proizvode od investicijskog zlata ne plaća se porez na dodanu vrijednost. Na investicijsko srebro plaća se PDV. Prodajne cijene investicijskih proizvoda od srebra u tabeli su navedene bez PDV-a. Krajnja prodajna cijena proizvoda od srebra za kupca se uvećava za 25 posto. Prilikom otkupa investicijskih proizvoda od srebra, PDV se ne vraća.

Plemenit ne može jamčiti da ćete investicijske proizvode od zlata i srebra moći kupiti po cijeni koju ste sami izračunali na temelju podataka na ovim stranicama, no konačna se prodajna cijena najvjerojatnije neće znatno razlikovati.

Za konačnu ponudu, molimo, kontaktirajte nas e-mailom ili putem telefona. Također, zatražite ponudu putem formulara.

Odaberite
Right Menu IconNazovite